Оксана Бучко

Найпопулярніші музичні видання світу - у захваті від нового альбому гурту з Кременця (аудіо)

Ummagma Robin Guthrie Dean Garcia - photo credit Elia Capitani

22 вересня популярний українсько-канадський дует Ummagma, учасником якого є уродженець Кременця, випустив новий міні-альбом «LCD».

До альбому увійшли чотири треки, в тому числі ремікс на дві пісні від учасника легендарних британських груп Curve и SPC ECO - Діна Гарсія. Також до альбому увійшла нова версія однієї з найвідоміших пісень дуету - «Lama». Ремікс на пісню створив один із співзасновників відомого шотландського колективу Cocteau Twins і засновник лейблу Bella Union Records - Робін Гатрі.

«« LCD »досліджує потойбічні світи, поєднуючи неземний вокал з складним аранжуванням. І це шалено красиво »- Clash Music

«Це калейдоскоп зі звуків, гармоній і музичного супроводу ... масштабний результат з пелени загадок і смислів» - Rolling Stone

«Ремікс Гатрі - розкриває моменти забутих бажань, а вокал МакЛарнон ніби пливе по його витонченому інструменту» - The Skinny

«Ummagma звучить так зворушливо, що мені довелося купити нові студійні монітори, щоб не впасти в галюцинації ... Якщо Underworld або Chemical Bros випустили б пісню« Lama », вона б відразу стала класикою» - Rudy Tambala (A.R. Kane)

[embed]https://soundcloud.com/ummagma/sets/ummagma-lcd-ep[/embed]

Ummagma - photo credit Olga Stratii
Ummagma - photo credit Olga Stratii

Довідка: Ummagma – українсько-канадський дует. Олександр Кретов з Кременця (Тернопільська область), а Шона МакЛарнон з Юкону (Канада). Після першої зустрічі в Москві, вони переїхали в Україну під час Помаранчевої революції. У Кременці музиканти створили свою власну студію звукозапису.

Ummagma була відзначена журналом Rolling Stone Russia, а потім, в 2013 році, гурт виграв «Альтернативне Євробачення» на британській незалежній радіостанції Amazing Radio, представляючи Україну серед 23 країн.

Пісні Ummagma вже звучать на радіостанціях Великобританії, Австралії, Канади, США і навіть Таїланду (всього – у п’ятдесяти країнах світу). Зараз виконавці живуть у Канаді.

Вибір читачів за тиждень

Відео