Віра Олександрович

Усі досягнення Віктора Овчарука за цей рік ледь помістилися на 36-ти сторінках (фото, відео)

Президія2

Звіт голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука сесія взяла «до відома». При голосуванні 22 грудня депутати дали аж 48 «за».

Очевидно, їх цілком задовольнило те, що очільник Тернопільщини виклав у спеціальній брошурі. Книжечку, виконану у кольорі, роздали кожному депутату особисто (див. фото – прим.). У такий незвичний спосіб Віктор Овчарук розповів колегам про діяльність обласної ради за період із грудня 2016 року до грудня 2017-го: «Тернопільщина – край ефективних змін» (про найцікавіше, що відбувалося на 4-му засіданні читайте - ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ).

[embed]https://youtu.be/XzgiMgjJRp8[/embed]

Цитуємо анотацію до звіту, який загалом помістився на 36-ти сторінках: «Добіг кінця ще один, вже другий, рік роботи обласної ради шостого скликання.

Обласні депутати упродовж двох років, попри розмаїття політичних поглядів, думок щодо напрямків розвитку області, першочерговості завдань, виступають монолітною, стабільною силою, яка стоїть на обороні інтересів краю, впроваджує інноваційні ідеї, приймає необхідні для успішної життєдіяльності області рішення, щоразу отримуючи новий досвід.

Усвідомлюючи неминучість реформ та ставши на сторону їх термінового впровадження в краї, найвищий представницький орган Тернопільщини вдало торує у цьому напрямку…»

Книжечку щедро прикрасили фотографіями. На них – і сам голова, і депутати із різних фракцій. Пропонуємо читачам «Терену» ще кілька цікавих уривків: - за другий рік роботи Тернопільської обласної ради шостого скликання відбулося три сесії обласної ради (10 пленарних засідань). Прийнято понад 500 рішень; - конструктивно, прозоро і висококваліфіковано працювали 10 постійних комісій, до складу яких увійшли представники усіх фракцій. Відбулося понад 100 засідань, на яких розглянули і прийняли майже 400 рішень і пропозицій; - на 6-й сесії розглянули першу електронну петицію - про передачу Тернопільській обласній комунальній експериментальній комплексній школі мистецтв ім. Ігоря Ґерети права власності на землю і приміщення, що передбачалося для будівництва Тернопільської обласної бібліотеки, за адресою: пл. Героїв Євромайдану, 17 (щодо програми розвитку Тернопільської обласної експериментальної школи мистецтв ім. І. Ґерети); - за звітний період надійшло понад 1400 звернень громадян, з-поміж яких переважають питання соціального захисту (90%), проте актуальними залишаються питання комунального господарства, будівництва і житлової політики (2%), дотримання роботодавцями законодавства про працю, виплат зарплати і працевлаштування (2%) і питання охорони здоров’я (2%) від усіх звернень; - із проханням про надання грошової допомоги до голови Тернопільської обласної ради звернулося понад 1000 заявників. Їм надали допомогу - понад півмільйона гривень (близько 400 учасників АТО отримали допомогу  - майже 300 тис. грн).

Звіт1
Звіт1

звіт2
звіт2

Звіт3
Звіт3

Звіт4
Звіт4

Звіт5
Звіт5

Звіт6
Звіт6

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео