Що чекає тернополян на вихідних?

0

Концерт гурту «Ті, що падають вгору», виставка у Бункермузі та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

27 січня на вас чекає:

Спортивні змагання з хокею на Тернопільському ставі на відкритому повітрі відбудуться завтра. У змаганнях братимуть участь 24 команди зі всіх куточків України.

27 січня у Козі відбудеться концерт тернопільського гурту «Ті, що падають вгору». Початок о 20.00.

У  тернопільській галереї «Бункермуз» триває виставка ніби плакатів львівської художниці Богдани Давидюк Lemon не лице. Експозиція складається з плакатів, на котрих обіграні сталі вирази, вислови, слова. Художниця приглядається до них, візуально переосмислюється та грається із їхніми значеннями, подекуди перевертаючи все з ніг на голову. Триватиме виставка до 8 лютого. Вхід вільний.

28 січня на вас чекає:

28 січня о 12:00 у Koza Bar відбудеться тренінг «Інструменти ефективного розвитку організації» для СТК «Легіон». Тренер: Тетяна Сендецька

Бій під станцією Крути стримав більшовицький наступ на 4 дні. Це був бій за майбутнє, який показав, що Україна стала можливою завдяки відчайдушним борцям. Хочеш дізнатись більше та відчути смак боротьби? Тоді збирай свою команду та бери участь у квесті, який відбудеться 28 січня у Тернополі, присвячений 100-річчю бою під Крутами. На Вас чекає: історична гутірка, квест, теренова гра. Вік учасників: 15-20 років Збери команду (5 чол.) Та реєструйся ТУТ.

У  тернопільській галереї «Бункермуз» триває виставка ніби плакатів львівської художниці Богдани Давидюк Lemon не лице. Експозиція складається з плакатів, на котрих обіграні сталі вирази, вислови, слова. Художниця приглядається до них, візуально переосмислюється та грається із їхніми значеннями, подекуди перевертаючи все з ніг на голову. Триватиме виставка до 8 лютого. Вхід вільний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео