Віра Олександрович

Чому у Тернопіль привезли прапор із Лисичанська (відео)

Конько_прапор

Акція «Великодній кошик - на передову», яку організували цього року у Тернополі, завершилася успішно. Причому волонтери, які возили подарунки на схід України, повернулися звідти не з порожніми руками.

Про це голова Тернопільської міської організації «Всеукраїнський союз ветеранів АТО» Дмитро Гайтко і координатор волонтерської групи «Схід і захід єдині назавжди» Василь Конько розповіли депутатам на сесії 20 квітня. Принагідно вони передали міському голові Тернополя Сергієві Надалу прапор, який передали із Лисичанська.

[embed]https://youtu.be/7KaCyNTgpvE[/embed]

Нагадаємо, тернополяни для військових, які нині - на передовій, напередодні Великодня зібрали понад 15 тонн продуктів і речей особистої гігієни. Збирали продуктові пакети навіть у церквах УГКЦ. Долучилися до допомоги також у Тернопільській міській раді і міських навчальних закладах. Окрім того, подбали про смаколики для бійців тернопільські студенти. Молодь власними силами пекла до свят паски, збирала домашні закрутки. Усе – для того, аби військові відчули хоча б частку родинного тепла на далекому від нас сході України.

Окрім того, під час сесії відбулося чимало цікавого. Читайте про це ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео