У Теребовлянській громаді – п’ять спортивних майданчиків зі штучним покриттям (фото)

DSC_0416-1200x480

У жовтні 2019-го завершено будівництво такого спортивного майданчика у селі Лошнів, біля опорного закладу Лошнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (на основному фото).

Теребовлянська ЗОШ №1 отримала майданчик ще навесні цього року. А у Ласківцях – дану спортивну споруду відкрито минулоріч – у червні 2018-го. На сьогоднішній день усі три опорні заклади загальної середньої освіти у громаді мають сучасні облаштовані майданчики зі штучним покриттям для занять з футболу, волейболу та інших спортивних ігор. Вартість кожного з них – майже півтора мільйона гривень, половина з яких – кошти державної субвенції, а половина – місцевого бюджету.

До слова, Теребовлянська ОТГ була однією з перших громад в області, що ще у 2016-му році на території міського стадіону “Колос” встановила два майданчики зі штучним покриттям. До сьогодні вони активно використовуються та слугують місцем спортивних баталій як для “дворових” збірних команд, так і під час офіційних змагань  районного, обласного, всеукраїнського рівнів, додають на сайті Теребовлянської громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео