На Тернопільщині провели спортивні змагання серед школярів

2

Відбулося спортивне дійство нещодавно на території Скалатської міської об’єднаної територіальної громади.

Учасники змагань зібрались у спортивному залі Скалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів, щоб визначити найшвидшу, найспритнішу та найзгуртованішу спортивну команду серед десяти команд-учасниць з дев’яти населених пунктів. Організували спортивне свято для дітей Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно зі Скалатським комунальним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділом освіти Скалатської міської ради.

Впродовж двох годин тривали напружені спортивні випробування в естафетах. Відтак, перше місце виборола команда Магдалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Родини Голоядів. Друге місце завоювали учні Староскалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє місце посіли хлопчики та дівчатка Городницької ЗОШ І-ІІ ступенів.

Команда-переможець та команди-призери отримали грамоти, медалі, а усі учасники – відзнаки з логотипом «Спорт для всіх», а - ще солодкі подарунки від Святого Миколая, повідомляють на сайті Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео