Мер Чорткова передає близько пів мільйона гривень на придбання апарату для вентиляції легенів

unnamed (1)

Переможець 2 сезону проєкту «Нові лідери» на телеканалі ICTV міський голова Чорткова Володимир Шматько передасть частину виграшу на придбання апарату штучної вентиляції легенів у Чортківську районну лікарню. 

Згідно з правилами проєкту, 100 відсотків грошового призу Володимир Шматько повинен був витратити на реалізацію програми, яку представляв у «Нових лідерах» «Економічний розвиток громад завдяки реформі децентралізації в Україні», зокрема на будівництво індустріального парку в місті Чорткові.

Частина коштів пішла на реалізацію цього проекту (і далі Володимир Шматько займатиметься його втіленням і шукатиме для цього гроші), але друга частина буде переспрямована на купівлю апарату.

Усвідомлюючи нагальність втілення цього рішення і нові виклики, пов'язані зі всесвітньою пандемією COVID-19, Громадська Наглядова Рада проекту «Нові лідери» дала дозвіл на переспрямування цих коштів.

– Команда проекту сподівається, що рішення переможця і Наглядової Ради, зробить внесок у сприяння безпеці українців і, можливо, допоможе врятувати людські життя,  йдеться на сторінці проєкту «Нові лідери» у Facebook. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео