Віра Олександрович

Депутати зі всієї Тернопільщини засідатимуть на галявині у «Червоній калині»

Червона калина1

Карантин серйозно впливає на діяльність усіх структур і організацій в Україні. Тернопільська обласна рада – не виняток. 

Так, у понеділок, 13 квітня, депутатів зі всієї Тернопільщини будуть чекати на виїзному засіданні. Воно відбудеться на відкритому майданчику, що на території навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» Тернопільського національного медичного університету ім. І. Горбачевського. 

Овчарук
Овчарук

Нагадаємо, у міській раді 8 квітня також мусили вдатися до виняткових заходів (читайте ТУТ і ТУТ – прим.). а відділ зв’язків із громадськістю і засобами масової інформації забезпечував онлайн-трансляцію засідання через Інтернет. Чи так буде під час проведення 3-го виїзного пленарного засідання 14 сесії обласної ради, побачимо.

У розпорядженні голови найвищого представницького органу краю Віктора Овчарука йдеться (цитуємо): «…враховуючи погодження ректорату Тернопільського національного медичного університету ім. І. Горбачевського Міністерства охорони здоров’я України, провести виїзне 3-тє пленарне засідання 14 сесії Тернопільської обласної ради шостого скликання 13 квітня 2020 року о 12 годині на відкритому майданчику, на території навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» ТМНУ за адресою: село Лошнів Теребовлянського району…».

На розгляд депутатів, як повідомили на сайті обласної ради, планують винести такі питання: - «Про внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік»; - «Про програму антитерористичних заходів у Тернопільській області на 2020 рік»; - «Про обласну програму забезпечення функціонування Тернопільської обласної профспілкової школи мистецтв на І півріччя 2020 р.»; - «Питання об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області»; - Інші питання поточної роботи ради.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео