Ситуація з Covid-19 на Кременеччині ускладнюється. Районна влада проситиме допомоги у прямому ефірі національного каналу

92434115_1127322827621957_5658019457088356352_n

Про те, що стане учасником соціально-політичного ток-шоу на телеканалі «1+1» «Терену» повідомив голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський. Також він зазначив, що сьогодні у зв’язку з епідемією коронавірусу, Кременеччина опинилася в ситуації, яку важко спрогнозувати. Тепер районна влада вимушена просити підтримки Кабміну. Раніше «Терен» розповідав, що почаївчани просять про допомогу у боротьбі з коронавірусом.

– На епідеміологічному фронті без змін. Карантин продовжили до 11 травня, бо в Україні очікують нових спалахів коронавірусу. Та що робити з армією безробітних? Що буде з економікою після двомісячного карантину? Хто заробляє на пандемії в Україні? Які слабкі місця в українській медицині виявила пандемія та чи можна їх ліквідувати? Чому п’ята частина всіх хворих в Україні - медики? Чи можливо запобігти наступній хвилі поширення коронавірусу восени та чи безпечні препарати, які дозволили використовувати в Україні для лікування Covid-19? Цього четверга будемо говорити про це у соціально-політичному ток-шоу «Право на владу». Початок о 22:30. Долучайтесь! – закликає Володимир Стефанський.

Фото зі сторінки Володимира Стефанського у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео