Голову Тернопільської ОДА хочуть звільнити

Volodimr-Trush

Електронну петицію із вимогою про звільнення голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша зареєстрували сьогодні, 28 квітня, на сайті «офіційне інтернет-представництво Президента України».

Автором такого звернення виступив депутат Тернопільської ОДА Богдан Яциковський. За його словами, із моменту призначення 19 березня Володимира Труша на посаду губернатора Тернопільщини й до сьогодні, 28 квітня, очільник не вирішив жодної проблеми, що стосується області, а питання із захворюваністю на коронавірусну інфекцію у нашому регіоні новопризначений голова фактично ігнорує.

- Голова ОДА запевнив громадськість, що під контролем ситуація в Монастириськах. І це тоді, коли там були інфіковані коронавірусом, а лікарі не мали навіть елементарних засобів захисту. Він ігнорував та обмежувався відписками щодо ситуації із поширенням вірусу COVID-19 у Почаївській Лаврі та прилеглих територіях, які зараз є епіцентром зараження. Медикам Тернопільщини не виплачують заробітної плати, - пише Богдан Яциковський.

Untitled
Untitled

Також депутат наголосив, що впродовж місяця Володимир Труш кілька разів порушив ЗУ «Про місцеві державні адміністрації». Тож Богдан Яциковський звернувся до Президента із проханням: «розглянути питання щодо звільнення голови Тернопільської обласної державної адміністрації Труша Володимира Любомировича, як особи, що не відповідає займаній посаді».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео