Установа у Кременці відновила роботу, супермаркет наразі не працюватиме

05738_1

Раніше «Терен» повідомляв, що у зв’язку з виявленням серед працівників хворих на COVID-19, у Кременці закрили супермаркет та одну з установ. Після того, як решту перевірили на наявність коронавірусної інфекції, роботу Кременецької районної філії Тернопільського ОЦЗ відновили. Питання про відкриття супермаркету наразі відклали до 18 травня.

Таке рішення прийняли на засіданні штабу з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території міста Кременець.

- З 13 травня 2020 року Кременецька районна філія Тернопільського обласного центру зайнятості відновлює свою роботу в умовах карантину. Кременчани, щоб зареєструватися у райфілії, можуть надіслати копії: заяв про надання/поновлення статусу безробітного та заяви про призначення/поновлення виплати допомоги по безробіттю  на електронну скриньку Кременецької райфілії ОЦЗ kreme_tr@dcz.gov.ua. Можна також ці заяви подати через скриньку для кореспонденції біля входу у приміщення філії, або скористатися ресурсним порталом «Дія», – повідомляють у Тернопільській обласній службі зайнятості.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео