Віра Олександрович

Цьогоріч у Тернополі податківці святкували по-особливому

Основне

Тернопільські податківці з нагоди свого професійного свята взяли участь в особливому відеоселекторі. Що цікаво, на таку нараду запросили навіть першого керівника податкової служби Тернопілля Богдана Кельнера.

Про це повідомили сьогодні, 2 липня, на сторінці ДПС у Тернопільській області у соціальній мережі «Фейсбук».

Конференція
Конференція

Власне, урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня податківця України – відбулися у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області, що на вул. Білецькій, 1. Розпочалося все зі святкової відеонаради.

У повідомленні, зокрема, йдеться (цитуємо): «…У заході взяли участь очільник податкової служби краю Іван Пунько, заступник начальника Петро Якимчук, керівники структурних підрозділів, а також голова місцевого осередку ВГО «Асоціація ветеранів податкової служби» Анна Рава і перший керівник податкової служби краю 1990-1998 років Богдан Кельнер. Під час засідання до присутніх звернувся Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко. Він привітав усіх із професійним святом, коротко нагадав історію створення відомства, окреслив завдання сьогодення та перспективи розвитку. 

– Впевнений, ми зможемо створити податкову службу, якою пишатимуться як працівники, так і громадяни, – наголосив Олексій Любченко…». 

Як повідомили у Секторі комунікацій ГУ ДПС в області, керівник ДПС України також відзначив вагомий внесок податківців-ветеранів у становленні, формуванні та розвитку відомства. Він висловив їм щиру вдячність і повагу. Олексій Любченко врешті запевнив, що молоде покоління працівників податкової служби гідно продовжує напрацювання досвідчених колег.

Фото зі сторінки ДПС у Тернопільській області у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео