Тернопільська чемпіонка змінила тренера

Elena-Pydgrushnaya-TSena-pobedy-1024x576

При підготовці до сезону 2020/2021 капітан жіночої збірної з біатлону, титулована тернополянка Олена Підгрушна змінила тренера. Тепер спортсменка займатиметься під керівництвом Олександра Кравченко.

Як повідомили в ФБУ, таке рішення прийнято після наради керівництва Федерації та головного тренера Юрая Санітри.

- Підгрушна показує хороші результати, має сили відбути з нагородами ще не один сезон, - повідомляє ФБУ. - Головне - правильно розставити пріоритети та підібрати найоптимальніший варіант тренувань.

Попри це, за перебігом підготовки слідкуватиме Юрай Санітра.

- Я буду дуже багато цікавитися тренуваннями Джими в Уроша Велепца, Підгрушної в Кравченка, а також Анастасії Меркушіної у Олега Меркушина. Хочу з ними багато спілкуватися і говорити про тренування. Я буду мати для них деякі пропозиції, щоб всі відчували, що ми одна команда, яка має одну мету - показувати хороші результати і радувати людей України.

Нагадаю, Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим. До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги. Тернопільські спортсмени не поїдуть на літній чемпіонат світу. На Тернопільщині ігнорують дозволи ФІФА та УАФ. БК «Тернопіль» переходить у Суперлігу. Тернопільські спортсмени показали, як готуються до чемпіонату світу та олімпійських ігор 2022. Тернопільські футболісти можуть одночасно грати за три клуби. Тернопільські волейболістки стали чемпіонами УкраїниЗа тернопільську команду гратиме учасник Ліги Європи. Дмитро Підручний заліз до Мартена Фуркада через вікно. Дмитро Підручний вдруге став чемпіоном Європи. Тернопільський спортсмен розповів про легальний допінг. Тернопільських футболістів перевіряють на коронавірус.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео