За тернопільську команду гратиме учасник Ліги Європи

otrimannya-1014

На Тернопільщині - справжнє футбольне диво. Так, на сезон 2020/2021 заявлений гравець, учасник Ліги Європи. Це - один з найкращих захисників в історії тернопільського футболу, 44-річний Петро Бадло.

Спортсмен виступатиме за команду «Поділля» (Васильківці, Гусятинський район) в першій обласній лізі.

Як відомо, найбільша слава до Петра Бадла прийшла у Казахстані. За 8 років кар'єри в казахському «Актобе» футболіст виграв все, що тільки можна. Він - 4-х разовий чемпіон Казахстану, 2-х разовий срібний і 3-х разовий бронзовий призер чемпіонату Казахстану, володар кубка Казахстану, 3-х разовий володар Суперкубка Казахстану, срібний призер кубка Співдружності.

Петро Бадло був одним з найавторитетніших футболістів «Актобе», живою легендою і навіть її капітаном. Свого часу з капітанською пов’язкою Петро Климентійович виводив партнерів по «Актобе» у матчі Ліги Європи УЄФА (плей-оф) проти київського «Динамо».

Зазначу, за «Поділля» Петро гратиме з рідним братом Ігорем.

Нагадаю, Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим. До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги. Тернопіль готують до турніру з пляжного волейболу. Тернопільські спортсмени не поїдуть на літній чемпіонат світу. На Тернопільщині ігнорують дозволи ФІФА та УАФ. БК «Тернопіль» переходить у Суперлігу. Тернопільські спортсмени показали, як готуються до чемпіонату світу та олімпійських ігор 2022. Тернопільські футболісти можуть одночасно грати за три клуби. Тернопільські волейболістки стали чемпіонами України.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео