У Чорткові для школярів знизили ціну на заняття у басейні 

h2o1

На черговому засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради встановлювали розмір місячної плати в навчально-оздоровчому комплексі (басейні) «Палацу дітей та юнацтва» на наступний 2020-2021 навчальний рік. Члени виконкому підтримали пропозицію міського голови Володимира Шматька, тож з вересня заняття у басейні для школярів Чортківської територіальної громади подешевшають. 

– Басейн «Палацу дітей та юнацтва» потрібно максимально популяризувати та зробити доступним не лише для школярів із Чорткова, а й з усіх куточків нашої громади. Тож вважаю за необхідне зменшити плату за заняття, особливо зважаючи на важку економічну ситуацію в країні. 

Також слід напрацювати модель, завдяки якій дітям із сіл було би зручно займатись у басейні. Вивчимо питання, скільки дітей із громади хотіли б відвідувати басейн, і відповідно до цього сплануємо графік руху шкільного автобуса, котрий доставлятиме школярів до «Палацу дітей та юнацтва» та відвозитиме додому, – зазначив Володимир Шматько. 

Тож у навчальному році 2020-2021 діятимуть наступні тарифи:

- для учнів закладів загальної середньої освіти та для груп плавання спільно з батьками  жителів Чортківської міської територіальної громади в сумі 200 грн за одну особу (було 250 грн);

- для учнів закладів загальної середньої освіти та для груп плавання спільно з батьками, які не проживають у Чортківській міській територіальній громаді в сумі 350 грн за одну особу.

Окрім того, безкоштовно у басейні займатимуться: діти-сироти, напівсироти, діти учасників АТО/ООС, сім’ї, де четверо і більше дітей.

За інф. ЧМР

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео