Оксана Бучко

Що робити тернополянам, у яких холодні батареї

b0c463b-opalennya485

За останніми даними Українського Гідрометцентру найближчими днями у тернополі спостерігатиметься пониження середньодобової температури зовнішнього повітря. Тож опалювальний сезон у місті уже розпочали вчора, 16 жовтня. Опалення подаватимуть в будинки поступово, але якщо у сусідів батареї гарячі, у вас – ні, потрібно звертатись у відповідні установи.

- Місто зробило усе можливе, щоб підготуватися до початку опалювального сезону. Відтак, впродовж 16 жовтня тепло почало надходити в дитсадочки, школи, лікарні міста, а також у домівки тернополян, - повідомляє пресслужба міськради. - Працівники підприємств та аварійних служб працюватимуть впродовж вихідних, щоб забезпечити вчасний запуск котелень та теплопостачання до осель.

При холодних батареях лише у певних квартирах будинку слід звертатись до ОСББ або ЖЕКу.

- На подачу теплоносія до квартири є 72 години, - додають у пресслужбі міськради. - Якщо у сусідів тепло, а у вас - холодно, так не повинно бути. Звертайтеся до ОСББ або ЖЕКу. Зверніть увагу, що тепломережі відповідають за подачу тепла до будинку, якщо ж у сусідів тепло, а у вас ні, то цю проблему мають вирішувати ЖЕК або ОСББ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео