Віра Олександрович

На Тернопільщині урочисто подякували Олегу Крижовачуку і Віктору Солтису (фото)

Основне

Урочисту церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків-2019» провели на Тернопільщині. Причому вперше до цього переліку потрапили одразу два підприємства із нашої області.

Зауважимо, цьогоріч через карантинні обмеження все відбувалося у форматі офлайн в приміщенні Державної податкової служби України та онлайн у регіонах, зокрема і в Тернополі в будівлі ДПС, що на вул. Білецькій, 1. Про це повідомили на сторінці Асоціація платників податків. Тернопільська область у соціальній мережі «Фейсбук».

Фото1
Фото1

Учасниками церемонії були: Іван Іскерський - голова ТВ ВГО АППУ в Тернопільській області, начальник Головного управління Державної податкової служби в області Іван Пунько і заступник очільника податкового відомства Петро Якимчук. Вони й нагородили цьогорічних переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2019» .

Фото2
Фото2

Отже, відзнаки отримали: Герой України, директор СГ ТОВ «Україна» Олег Крижовачук і Віктор Солтис, який представляв ПрАТ «Тернопільський молокозавод», ТМ «Молокія».

– Вперше з часів заснування Всеукраїнського рейтингу одразу два підприємства з нашої області отримали високе і почесне звання «Сумлінний платник податків», – каже Іван Іскерський. – Завдяки таким платникам податків, які чесно, відкрито і сумлінно ведуть свій бізнес, держава має кошти на фінансування соціальних гарантій. Ці підприємства – це приклад для наслідування представникам усієї бізнес-спільноти.

Фото3
Фото3

Через мережу інтернет, у форматі онлайн до вітань переможців долучилася Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко. Вона привітала всіх учасників урочистості і організаторів події, зокрема, Асоціацію платників податків України на чолі із її Президентом Гріголом Катамадзе та Державну податкову службу України на чолі із її головою Олексієм Любченком. Серед поважних гостей були також: Міністр фінансів України Сергій Марченко, Президента Українського союзу промисловців та підприємців Анатолій Кінах, члени Вищої Рейтингової Комісії, представники головних управлінь ДПС і Голови Територіальних відділень Асоціації платників податків.

Фото зі сторінки Асоціація платників податків. Тернопільська область у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео