У Кременці пенсіонер, що розбестив дитину, отримав по максимуму

6159F881-E633-49A1-9951-315C34C29589

63-річний кременчанин, якого рік тому звинуватили у розбещенні неповнолітньої дівчинки, отримав максимальне покарання. Стаття, за якою його судили, передбачає 8 років позбавлення волі. Кременецький суд погодився із вимогою прокуратури. Відтак, чоловік може провести цей термін за гратами.

Кременецький міськрайонний суд погодився із позицією прокурора та визнав винним 63- річного мешканця Кременеччини за ч. 2 ст. 156 КК України, призначивши йому максимальний термін за інкримінованою статтею – 8 років позбавлення волі, – повідомляють у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Раніше «Терен» повідомляв, що чоловік виманив дитину з дому солодощами та поблизу помешкання почав торкатися інтимних місць. Свідком цього став старший брат дівчинки, він і повідомив поліцію.

Правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні злочину й обрали йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. І хоча обвинувачений не визнавав своєї вини, вона була повністю доведена у судових засіданнях зібраними доказами під час досудового розслідування, – йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео