У Заводському на Чортківщині клієнта «Нової пошти» облаяли та вигнали

173925091_2109202025888695_1123466997135408597_n

Сьогодні, 17 квітня, близько 12 години дня у відділенні «Нової пошти», що в смт Заводське, трапився неприємний інцидент. Без жодних пояснень працівник поштового відділення спершу просто нахамив клієнту, а після того ще й облаяв та вигнав. Про це чоловік анонімно написав у групі «Підслухано у Чорткові».

- Стався такий інцидент – я відвідав відділення «Нової пошти» #1, що у смт Заводське, вул. Івана Франка, 1. На вході у відділення я побачив працівницю, яка докурювала цигарку та сказала: «Проходьте, будь ласка». Зайшовши, я побачив чоловіка, який упаковував посилку і зразу же з порогу почав на мене кричати такими словами: «Двері *мат* закривай!».

Я розгубився, працівник на ім'я Павло продовжив говорити підвищеним тоном: «Ти що *мат* не чуєш, три рази уже сказали – на вагу став *мат*. Я спокійним голосом запитав у нього: «Чому ви на мене кричите, я ж нормально з вами говорю». На що він мені відповів матом: «Пішов звідси».

Я розвернувся до дверей та запитав, яке прізвище цього працівника? Він кинувся мені на зустріч і, підійшовши на відстань 20 см, ще раз матом у грубій формі сказав, щоби я пішов. Я вийшов та почав телефонувати у поліцію, під час моєї розмови працівник вийшов із відділення та почав бігти у мою сторону, оскільки я був на мопеді, я швидко покинув місце конфлікту.

Через 20 хв під’їхала патрульна поліція, працівника на ім'я Павло більше не було на місці та камери уже не працювали, а на моніторах, які завжди працювали, було написано «немає сигналу».

Фото «Підслухано у Чорткові»

Вибір читачів за тиждень

Відео