Збірна команда Головного управління Нацполіції області виборола першість у змаганнях з поліатлону (фото)

DSC02951

Фінальні змагання чемпіонату обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з поліатлону за програмою комплексних змагань «Динаміада-2021» відбулися в Тернополі. Участь у спортивних баталіях взяли 27 спортсменів з 7 команд динамівських колективів фізичної культури.

Чемпіонат проводився за програмою чотириборства. Змагання складалися з бігу на короткі та довгі дистанції, плавання та стрільби  з пневматичного пістолета.  Спортсмени боролися за звання кращих  як в командному заліку, так і в особистому в чотирьох вікових категоріях, пише Досьє 102.

Як розповів заступник голови обласного динамівського осередку Володимир Небесний, змагання були динамічними, кожен учасник намагався показати свою силу та витривалість.

DSC03066
DSC03066

_MVS5553
_MVS5553

В результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда Головного управління Нацполіції області. Друге місце посіла збірна Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області. На третій сходинці – колектив Управління поліції охорони.

Найкращі результати в своїх вагових категоріях показали: Ірина Бойко з Управління патрульної поліції, Руслан Даньків з Управління поліції охорони, Сергій Марчук та Олексій Криворучко з Головного управління Нацполіції області.

Переможців та призерів змагань нагородив голова Тернопільської облорганізації «Динамо», начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол. Спортсмени отримали кубки, дипломи та грамоти ФСТ «Динамо» України.

_MVS5498
_MVS5498

_MVS5489
_MVS5489

Фото Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео