Оксана Бучко

На Тернопільщині призначили керівника Головного управління Нацсоцслужби України

217634311_179003150934020_8496593019053954691_n

Керівників Головних управлінь Нацсоцслужби України призначили в 16-ти областях призначили 15 липня. У Тернопільській області посаду зайняла Наталія Найчук.

В інших областях наразі завершуються процедури щодо утворення ГУ Нацсоцслужби та призначення їх керівників.

Про це повідомляє Національна соціальна сервісна служба України.

Наталія Найчук отримала почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України» у 2010 році (1971 р.н.), інформує sobes-ter.gov.ua. Вона є уродженкою Ланівців. У 1993 році закінчила Тернопільський державний педагогічний інститут та здобула кваліфікацію за спеціальністю «Російська мова і література, українська мова і література». У 2016 року закінчила Приватний вищий навчальний заклад «Тернопільський інститут соціальних та інформаційних технологій» та отримала кваліфікацію спеціаліста з економіки підприємства. Трудову діяльність розпочала з 1992 року, працюючи відповідальним секретарем Тернопільського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Шевченка.

У соціальній сфері – з 1997 року на посадах: провідного спеціаліста, начальника відділу з питань дітей та молоді, заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації.

У 2005 році – призначено на посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації.

З 2006 року – працювала заступником Генерального директора Міжнародного дитячого центру «Артек».

У 2008 році призначена на посаду заступника начальника головного управління – начальник відділу у справах сім’ї та молоді головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації.

З 2010 року – начальник управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації.

У 2014 році призначена на посаду заступника начальника управління – начальник відділу організаційної роботи та документообігу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області.

У січні 2021 року призначена директором департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації.

Фото nssu.national.social.service.ukraine

Вибір читачів за тиждень

Відео