До Тернополя повернулись буремні 90-ті (фото)

7 червня до Тернополя завітав Віктор Винник, вокаліст гурту Мері.

Про 90-ті роки минулого століття було сказано, написано і відзнято немало. Книжка “90/60/90” — це низка ненудних і не зовсім сентиментальних спогадів про 90-ті від очевидця й учасника подій. Ці часи припали на студентські роки автора.

  • Час був цікавий, оскільки країна розпалась, зникли правила. Моє покоління було не готове. І тут все змінилось. Ми були розхитані. Ця книга покликана роз’яснити цей час. 90 роки - це бренд. Ця епоха стала брендом. Є проблема, що до цього передіоду були певні кліше «Лихі 90». Бандитизм був кругом. Створилась аура, що це був період темних віків. Цією книгою я хотів дати, ще один вигляд на 90, - сказав Віктор Винник.
  • й5
    й5

  • Я хотів показати нас, дітей 90-х. Багато людей говорять, що це автобіографічна книжка. Всі історії були правдивими у цій книзі. В книзі фігурують реальні люди, хоча багато людей ображалось. 90 – ті роки пройшли в мене в Франику, коли я був студентом. Але тут є кілька сторінок, які описують Файне місто, - повідомив письменник.

Віктор Винник — український музикант, автор пісень, засновник та лідер рок-гурту «Мері». Книжка «90/60/90», це його дебют у прозі. Щоправда, кілька років тому він брав участь у літературному проекті «Казки під подушку», для якого написав дитячу казку «Старий годинник».

й3
й3

й2
й2

й1
й1

Вибір читачів за тиждень

Відео