Анастасія Кисіль

Нові карантинні обмеження: як працюватиме Тернопіль

IMG_6172

Рішення про посилення карантинних вимог було прийняте 24 січня під час засідання міського штабу для боротьби з коронавірусом.

Поліція Тернопільської області опублікувала перелік нових обмежень:

- заборонено роботу закладів громадського харчування після 22-ї та до 7-ї години. Виключення – здійснення адресної доставки та замовлень їжі з собою;

- заборонено роботу дитячих ігрових кімнат;

- заборонено масові зібрання, дискотеки, святкові події;

- дозволено роботу кінотеатрів за присутності 50% глядачів;

- дозволено працювати закладам громадського харчування, торгівлі та інших закладів побутового обслуговування населення, крім товарів першої необхідності, які обслуговують населення, за умови, що  100% вакцинований персонал. Заповненість приміщень не повинна перевищувати 50% загальної кількості місць.

Як повідомляв «Терен» раніше, у Тернопільській громаді посилять контроль за дотриманням карантинних вимог у громадських місцях.

Додаткові карантинні обмеження вирішили запровадити в Тернополі через погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19.  Найбільше лікарів  схвилював стрибок захворюваності серед дітей області.

Нагадаємо, з 24 січня Тернопільщина перебуває у «помаранчевій» зоні. Зважаючи на складну епідситуацію, в області у посиленому режимі працюють 43 рейдові групи, які перевіряють ковід-сертифікати та дотримання карантинних вимог.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео