Ростислав Фук

Футбольний клуб «Шахтар» профінансує лікування захисника «Азовсталі» Михайла Діанова

За попередніми даними, операцію проведуть у США

Лікування пораненої руки морського піхотинця, захисника «Азовсталі» Михайла Діанова зголосився профінансувати  футбольний клуб «Шахтар». Про це повідомили на сторінці Міністерства молоді та спорту України.

За попередніми даними, операцію проведуть у США. Але спочатку Михайло Діанов повинен набрати втрачені за чотири місяці у полоні 25 кг ваги. Нагадаємо, звільнили морпіха 21 вересня.

Історія Михайла – приклад стійкості, безстрашшя, хоробрості та віри в Перемогу України. Я впевнений, завдяки таким «залізним» воїнам як Михайло Діанов, ми обов’язково повернемо Маріуполь і всі окуповані території. Клуб буде робити все можливе для того, щоб Михайло відновився після отриманих поранень і повернувся до нормального життя, – написав на своїй фейсбук-сторінці генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін.

Михайло Діанов — давній вболівальник «Шахтаря». Перед матчем 5 туру УПЛ з «Металістом» футболісти команди вийшли на поле в футболках з його фотографією на підтримку полонених захисників «Азовсталі».

Футболісти "Шахтаря" у футболках із зображенням Михайла Діанова

До слова, Президент «Шахтаря» подарував військовому футболку клубу з 36 номером на честь 36-ї окремої бригади морської піхоти, у якій служить Михайло Діанов.

Читайте також: Звільнена з полону військова лікарка народила дівчинку

Фото ФК «Шахтар»

Вибір читачів за тиждень

Відео