Гравець чортківського «Кристала» підписав контракт із клубом Прем’єр-ліги

viber1

Гравець ФСК «Кристал» Чортків Максим Вадовський поставив підпис під дворічним контрактом з рівненським «Вересом», який цього року вийшов до Української Прем’єр-Ліги.

Хлопець дуже рано розпочав свою кар’єру, адже ще у 15-річному віці грав у чемпіонаті Борщівського району. При цьому хлопець не навчався у спортивній школі, а сам покращував свої навики на сільському стадіоні у Жилинцях.

Згодом Максим Вадовський поступив до Тернопільського педагогічного ліцею. Паралельно став виступати за тернопільську ДЮСШ у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України.

Далі Максим переїхав до Львова, де виступав у ДЮФЛ України за місцеві «Карпати» (8 матчів і 1 гол). У 2020 році Вадовський уже захищав кольори іншої команди з Львівщини – «Рух» (Винники), за яку провів 6 матчів (1 м’яч) у чемпіонаті України (U-19).

У 2021 році Вадовський повернувся на Тернопільщину, де захищавкольори чортківського «Кристалу-U-19». За цю команду Максим зіграв шість матчів (1 гол) у першій лізі ДЮФЛ України (U-19) та п’ять поєдинків (2 забитих м’ячі) у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області.

Максим Вадовський уже встиг дебютувати за рівненський «Верес». 23 липня він відіграв увесь матч проти «Колоса» з Ковалівка. На жаль, той матч рівняни з нашим земляком програли – 0:1.

Фото – АФТ

Вибір читачів за тиждень

Відео