Гроші у жителів Тернопільщини зникають в дивний спосіб

кредитна-картка-безробітному

Дана подія трапилася із мешканцем Теребовлянщини. В дивний спосіб він позбувся 17 тисяч гривень, які невідомий зняв із банківської картки потерпілого.

Чоловік із заявою звернувся до правоохоронців. Як виявилося згодом, потерпілий вирішив скористатися послугами терміналу у одному із місцевих банків. В той самий час у приміщенні банку вимкнули електропостачання. Чоловік не став чекати його увімкнення і, не забравши банківської картки із терміналу пішов по справах. Імовірно, коли ввімкнули світло, невідомий отримав картку, яку видав термінал та з легкістю зняв із рахунку потерпілого 17000 грн адже, пін-код до картки був написаний на ній же, повідомляють на сайті tp.npu.gov.ua.

Працівники поліції просять краян не зберігати пін-код разом з картою. Його потрібно запам'ятати. У багатьох банках є можливість встановлювати пін-код самостійно, тому ви можете вибрати для себе зручну комбінацію з 4 цифр, яку легко запам'ятаєте. Звертайте увагу на зовнішній вигляд банкомату, щоб на них не знаходилось накладок, які можуть зчитували інформацію з ваших карток.

Навіть якщо ваша картка залишилася в банкоматі чи апарат через несправність не повернув її, не полінуйтесь зателефонувати на гарячу лінію та заблокувати кошти.

Правоохоронці ще раз звертаються до громадян бути обережними та уважними, не робити ніяких поспішних рішень. Якщо ви стали жертвою шахраїв, негайно звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на лінію «102».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео