Віра Олександрович

Хабарників на Тернопільщині успішно ловлять навіть у свята

11

Аж 2 400 доларів США за допомогу у працевлаштуванні вимагав інспектор відділу служби надзвичайних ситуацій на Тернопільщині. Викрили зловмисника «на гарячому».

У пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури про цей факт повідомили сьогодні, 28 серпня. 

Отже, головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області спіймали просто під час одержання ним неправомірної вигоди. Нагадаємо, йдеться про порушення ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

22
22

- Досудовим розслідуванням встановили, що посадовець спільно із іншими службовими особами ГУ ДСНС України в Тернопільській області вимагали у місцевого жителя 2 400 доларів США за працевлаштування в підрозділах УДСНС в Тернопільській області і подальше переведення на роботу до Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області, - кажуть у прокуратурі. - Службовця затримали під час одержання грошей. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу, а також встановлюються інші особи причетні до цього злочину.

До речі, заходи із викриття правопорушника проводили за оперативного супроводу працівників УСР в Тернопільській області ДСР НП України. Розслідування ведуть слідчі 3-го слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі – прим.) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові.

Фото надане пресслужбою Тернопільської обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео