Керівник Укравтодору Славомір Новак: «Тернопільщина – одна з п’яти областей, які найкраще впорались з виконанням робіт»

unnamed

З робочим візитом на Тернопіллі перебував в. о. Голови Укравтодору Славомір Новак. Він особисто проінспектував проведення ремонтних робіт на дорогах краю. Мова йде про дві траси: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамʼянка (ділянка Тернопіль - Підволочиськ) та Р-41 Обхід Тернополя.

«Наша мета розумно використовувати кошти платників податків та якісно працювати. Хорошим прикладом є Тернопільщина. Маємо повністю відновлену трасу М-12 (ділянка Тернопіль – Підволочиськ) та в процесі роботи Р-41 Обхід Тернополя, які є частиною транснаціонального коридору Go Highway. У 2018 році Тернопільщина одна з найкращих областей по виконанню робіт. На сьогоднішній день – 87%, тоді як середній рівень виконання робіт по Україні не перевищує 67%», - сказав пан Новак.

Керівник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик подякував Славоміру Новаку за довіру та представив плани ремонтних робіт на 2019 рік.

Нагадаємо, що ремонтні роботи з влаштування та укріплення дорожнього покриття на магістралі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка (ділянка Тернопіль-Підволочиськ) повністю завершені. Наразі підрядна організація влаштовує узбіччя та тротуари. Розмітка нанесена від Тернополя до населеного пункту Підволочиськ. На черзі – нанесення пішохідних переходів.

Дорога Р-41 Обхід Тернополя в процесі ремонту. Протяжність траси - 14,5 км. ЇЇ дорожники відремонтують повністю. Сьогодні тут вже регенеровано 12 км покриття, влаштовано 8,3 км вирівнюючого шару та 1 км верхнього шару ЩМА.

Вибір читачів за тиждень

Відео