Оксана Бучко

Кращі студенти Тернопільщини із числа сиріт отримають тимчасові стипендії

244614315_6830900576923736_4576451017726868357_n

Стипендіальні сертифікати імені Євгена Гливи отримають студенти Тернопільщини та м. Тернополя із числа тих, які вчаться без підтримки батьків. Це ті, які перемогли у конкурсі - показали хороші результати як в навчальній, так і в громадській діяльності (волонтерство, участь в різних заходах, олімпіади і т.д).

- Цього разу переможцями стали 17 студентів віком 16-22 роки, із 7-ми закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої і вищої освіти у м. Тернополі та Тернопільської області, - розповідає керівник БФ «Майбутнє сиріт» Андрій Назаренко. - Стипендіати отримуватимуть Стипендію від Фонду 4 місяці (вересень, жовтень, листопад, грудень). А вже у грудні (після здачі сесії) можуть знову подавати документи на участь в Стипендії Імені Євгена Гливи.

Головна мета Програми «Стипендія ім. Євгена Гливи» - підвищити мотивацію сирітської молоді до здобуття освітніх та практичних навичок і покращити їх матеріальне становище. Під час вручення 8 жовтня на стипендіатів чекає знайомство з командою небайдужих людей, які реалізовують різні програми та проєкти у Фонді, як для дітей, так і для сирітської молоді Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео