Анастасія Кисіль

Кожен може поділитися теплом прийдешнього дива з близькими та надіслати їм унікальну святкову листівку (фото)

B426EA3C-DF2F-4C68-A616-FCABDCD5DF55

Новорічно-різдвяні свята наближаються, але не завжди виходить відвідати рідних чи зібратися великою компанією. Тому важливо, хай і на відстані, поділитися теплом та радістю прийдешнього дива, в яке кожен з нас починає вірити. У мережі стартував новорічний проєкт «Дивовижна поштівка». Він дозволяє користувачам створити й підписати власну листівку, щоб потім надіслати її у соцмережах близьким людям.

Про це йдеться на сайті проєкту.

Це листівки, які «поєднують традиції з мистецтвом, сучасні технології з прадавніми символами, а українців одне з одним».

Минулого року такий проєкт уже працював, цього разу до фольклорних сюжетів додалися сучасні. Зокрема, це «Різдвяний ярмарок», «Тигристий Новий рік» та навіть «Новорічний Zoom». Усі листівки анімовані та безкоштовні.

Кожна листівка містить короткий опис. Ось декілька прикладів.

1
1

- Орнаменти подільської вишивки у поєднанні із магічними цифрами. Двійка символізує любов та турботу, а нуль – гармонію. На поштівці також причаїлася восьмикутна різдвяна зірка, яка укупі з трьома двійками обіцяє багатство та процвітання у 2022 році.

2
2

І великі, і малі – перед святами усі міста змінюють «вбрання». Тисячі вогнів на центральній площі! Звідусіль лине запах какао та свіжої випічки. Неймовірна атмосфера, наче затишна ковдра, зігріває людей і нашіптує, що попереду лише хороше й казкове – Новий рік!

3
3

Напис-привітання сповнений силою слов’янських стародруків і виконаний на основі декоративного шрифту в'язь. А різдвяні вогники й зірки вселяють надію на щедрий та багатий рік.

4
4

За східним календарем тигр – покровитель 2022-го року. Тварина символізує силу, сміливість та лідерські навички. А на цій листівці тигр підкрадається по китайських ліхтариках і ось-ось ухопить за хвіст удачу.

5
5

Ця зворушлива мить! Красива обгортка, святкова стрічка – всередині точно щось круте! І неважливо, скільки тобі років, бо коли справа доходить до подарунків, то кожен завмирає із дитячим трепетом.

6
6

Мрія кожного – знайти вірних друзів. І неважливо, двоногих чи чотирилапих. Головне, щоб з ними можна було розділити радісні миті, диван та бутерброд. Таких друзів, що сміливо поведуть уперед і будуть надійними супутниками у Новому році!

Щоб у такий спосіб привітати когось зі святом, достатньо зайти на сайт, обрати сюжет і підписати поштівку. Тоді її можна безкоштовно надсилати через будь-який месенджер, і вже за секунду привітання «оживе» у смартфоні близької людини.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео