Ростислав Фук

На Тернопільщині з автобуса випала пасажирка: шукають свідків ДТП

57-річна жінка - у реанімації без свідомості

Відгукнутися очевидців аварії, яка трапилася 20 березня на дорозі М-19 між селищами Дружба та Микулинці, просять теребовлянські правоохоронці. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Близько 8:20 ранку з рейсового автобуса, який прямував з Тернополя до Івано-Франківська, на проїжджу частину випала пасажирка. За попередніми даними, жінка готувалася вийти з транспорту на зупинці і, можливо, випадково натиснула на ручку дверей.

Водій різко зупинивавтобус і в нього врізався тягач Volvo, який слідував позаду, не дотримуючись безпечної дистанції.

Внаслідок ДТП у 57-річної пасажирки, яка випала з транспорту, виявили тяжкі травми голови, вона перебуває в реанімаційному відділені теребовлянської лікарні без свідомості.

Слідчі встановлюють причини нещастя і просять відгукнутися пасажирів, які на момент ДТП перебували в салоні транспортного засобу та інших очевидців події. Будь-яка інформація може стати корисною для подальшого розслідування даного кримінального провадження і встановлення винних, – кажуть поліцейські.

Залишити інформацію можна зателефонувавши на лінію «102» або за номером: 098-716-98-40.

Нагадаємо, 20 лютого на Тернопільщині перекинувся автобус, який здійснював нерегулярні перевезення з Буковелю Івано-Франківської області до Тернополя. На момент ДТП в автобусі перебували 39 людей. Загинули троє тернопільських студентів. 

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео