Віра Олександрович

Тернополянам на замітку: коли все вирішує підпис, але – не простий

Підпис

Понад 431 млн грн податку на додану вартість (ПДВ) уже спрямували до бюджету платники Тернопільщини. І це – більше, ніж у 2017-му.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- За 5 місяців цього року до бюджету від платників Тернопільщини надійшло 431,6 млн грн ПДВ, - уточнюють у податковій. - Це – аж на 110,8 млн грн більше, ніж за відповідний період торік. Лише за травень до бюджету спрямували 72,7 млн грн ПДВ. Це - на 13,6 млн грн більше, ніж у січні-травні 2017-го.

На початку червня загальна кількість зареєстрованих платників ПДВ в області становила 2 826 осіб, у тому числі: 2 416 - юридичні особи і 410 - фізичні.

Нагадаємо, у відкритій і приватній частинах Електронного кабінету, розміщеного на офіційному веб-порталі ДФС, платники податків мають доступ до сервісу «Дані реєстру платників ПДВ».

- Робота у приватній частині здійснюється з використанням електронного цифрового підпису, сертифікованого у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, - наголошують у податковій.

До речі, для перевірки даних про реєстрацію платником ПДВ достатньо здійснити пошук за своїм податковим номером (серією і номером паспорта) або найменуванням/ПІБ платника податків.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео