Віра Олександрович

На Тернопільщині нагородили тих, хто зазвичай приховує своє обличчя (фото)

Нагородження

Офіцери податкової міліції Тернопільщини, які брали участь у бойових діях на сході України, отримали відзнаки Президента.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

На сході
На сході

Нагадаємо, від початку збройної агресії Росії проти України 43 працівники підрозділів податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області пройшли службу у складі спецпідрозділу податкової міліції на території Донецької та Луганської областей.

– За сумлінне виконання обов’язків у зоні проведення Антитерористичної операції і під час операції Об’єднаних сил податкових міліціонерів Тернопілля нагороджували відзнаками військового командування, Тернопільської обласної держадміністрації, Донецької і Луганської військово-цивільних адміністрацій, а також – громадських організацій, – кажуть у податковій. – Ряд працівників отримали державні нагороди – відзнаки Президента «За участь у Антитерористичній операції».

Зокрема, з нагоди Дня захисника України такі нагороди отримали ще 9 працівників підрозділів податкової міліції ГУ ДФС в області. Крім того, трьом працівникам начальник ГУ ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат оголосив подяки. Зважаючи на специфіку роботи цих фахівців, фото із відзнаками, звісно ж, публікувати не можна.

Дума
Дума

До речі, під час урочистої наради перший заступник начальника ГУ ДФС в області Віталій Дума, який відповідає за роботу податкової міліції, подякував офіцерам за гідне виконання службових обов’язків як у захисті економічних інтересів держави, так і на сході країни у складі Об’єднаних сил. Адже там вони виконують дуже важливу роботу: несуть службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду і вздовж лінії зіткнення з окупованими територіями, контролюючи переміщення вантажів і товарів.

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео