Орест Сарматський

На вокзалі у Києві можна дізнатися про Тернопільщину

fotovistavka_dobre.74 (Copy) (1)

Фотовиставку «Обличчя нових громад» розгорнули у Києві, на Південному залізничному вокзалі.

Як повідомляється, 55 представлених світлин розповідають про будні людей, які щоденною працею змінюють життя своїх громад на краще — це молодь, учителі, підприємці, лікарі, залізничники, митці, аграрії.

- Через світлини можна дізнатися про досягнення громад, які реалізовані в рамках реформи місцевого самоврядування. На виставці представлені фотографії із місцевих громад Дніпропетровської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Тернопільської, Харківської та Херсонської областей. У кожної зі світлин — своя історія. Їх зафіксував талановитий фотограф Владислав Содель, - йдеться у повідомленні.

Головна мета фотовиставки — показати нові громади України та їх розвиток.

За словами колишнього мера Тернополя, а нині заступника міністра розвитку громад та територій В’ячеслава Негоди, назва самої виставки висловлює сутність тих позитивних змін, які відбуваються у нашій країні, зокрема — в частині місцевого самоврядування.

Раніше виставку «Обличчя нових громад» уже презентували у Кропивницькому, Херсоні та Івано-Франківську. У Києві експозиція працюватиме до 1 вересня.

До фотовиставки увійшли світлини, зроблені в 12 громадах у семи областях України в 2020 році. Це лише частина масштабної фотоекспедиції, яку організував Український кризовий медіа-центр у рамках програми USAID DOBRE.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео