Ростислав Фук

«Був надійним другом, побратимом»: у громаді на Тернопільщині поховали 42-річного Героя

Коли почалася війна росії з Україною, Ігор Ліщина не вагаючись став до лав Збройних Сил України

Із 42-річним військовослужбовцем Ігорем Ліщиною попрощалися 27 листопада в Копичинцях Чортківського району. Про це повідомили на сторінці Копичинецької міської ради у фейсбуці.

Коли почалася війна росії з Україною, Ігор Ліщина не вагаючись став до лав Збройних Сил України. Загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині поблизу Горлівки. У нього залишилися мати, дочка, рідня.

Це була добра, товариська, життєрадісна людина, готова в будь-яку хвилину прийти на допомогу, надійний друг, побратим. У нього залишилися мати, дочка, рідня. З великою скорботою уся громада розділяє біль втрати. Проклята війна забирає досвідчених і безстрашних воїнів, котрі мужньо відстоювали в бою до останнього подиху кожен клаптик рідної землі, забирає чоловіків, яким би жити, розбудовувати свій рідний край, ростити дітей та насолоджуватися життям, - йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Ігоря Ліщини з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 26 листопада у Шумській громаді попрощалися з 50-річним старшим офіцером Юрієм Ожоганичем. Командир протитанкового артилерійського взводу загинув у Запорізькій області.

Фото Копичинецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео