Орест Сарматський

Недбалий директор з Тернопільщини завдав шкоди державі на більш як 300 тис. грн.

630_360_1507654552-5163 (Copy)

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо директора одного із районних комунальних агролісогосподарських підприємств слідчі тернопільської поліції скерували до суду.

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, 33-річного підозрюваного обвинувачено у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.367 КК України -  службова недбалість, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом громадським інтересам.

- У ході досудового розслідування було встановлено, директор, даючи розпорядження щодо санітарної вирубки дерев, не переконався, що всі насадження дійсно підлягають зрубу. У результаті неналежного виконання службовою особою своїх службових обов’язків, через несумлінне ставлення до них, було здійснено рубку майже тридцяти дерев породи червоний дуб. Сума завданих збитків - понад триста тисяч гривень, - йдеться у повідомленні.  

Також повідомляється, що згідно санкцій інкримінованої директору підприємства статті йому загрожує позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео