Дарія Шевченко

Невідомий заморочив голову касирці в обмінному пункті та збагатився на 9 тисяч гривень

2c0a43eb5e20cf51cf06ce34358cf401__large

Тернопільські поліцейські розшукують невідомого, який шляхом обману заволодів дев’ятьма тисячами гривень. Інцидент трапився в обмінному пункті, що на вулиці Клима Савури.

Як розповіла потерпіла касирка, чоловік підійшов до віконечка перед самим закриттям приміщення та хотів обміняти валюту. Особа почала морочити жінці голову, після чого та не лише повернула його кошти, але й віддала зайві.

-  Спочатку дав шістнадцять тисяч гривень, тоді додав ще  десять тисяч  начебто для обміну на євро. Щойно жінка стала перераховувати гроші, як невідомий передумав і попросив віддати йому назад гривневу суму, але обміняти на купюри по 500 гривень. Спантеличена касирка знову стала перераховувати кошти. Словом, зловмисник так морочив жінці голову, що та врешті повернула  не тільки його кошти, а й помилково віддала з каси ще дев’ять тисяч гривень, - йдеться на сайті ГУНП в Тернопільській області.

Правоохоронці просять громадян бути обачними до підозрілих осіб. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження згідно з частиною 1 статті 190 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео