«Опілля» допомогло: V відкритий чемпіонат Тернополя та області з плавання став справжнім святом на воді

edaf264808349fb2920314e800e7c01c

V Відкритий чемпіонат Тернополя та області  з плавання на короткій воді серед ветеранів «Masters 2019» відбувся 14 квітня у Тернополі. У ньому взяло участь близько сотні спортсменів не лише з нашого регіону, а й інших областей – Київської, Дніпропетровської, Луганської, Вінницької, Львівської, Рівненська, Хмельницька, Чернівецька, Волинська. Найстаршому учаснику – 79 років, наймолодшому – 25. Про те, як проходили змагання нам розповів голова відокремленого підрозділу Федерації плавання України в Тернопільській області Олександр Малашевський.

- Бізнес має бути соціально відповідальним, особливо в такий складний час. В умовах війни, в умовах кризи потрібно брати на себе відповідальні функції. І як приклад, ми допомагаємо і підтримуємо спортсменів. Нам дуже приємно, бо це розвиток нашого суспільства. Тому, закликаю усіх підприємців, бізнесменів долучатися і спільними зусиллями ми можемо досягнути великого результату, – каже директор з маркетингу пивоварні «Опілля» Володимир Гомівка.

null

На змагання з Луганська приїхали воїни, які зараз на фронті. Такі змагання показують, що у спорті немає бар’єрів ні мовних, ні психологічних. А схід і захід України – єдині. Організатори зробили все, щоб гості почувалися, як удома. А вони, в свою чергу, відзначили високий рівень організації змагань. Задоволеними були навіть найвибагливіші з учасників.

«Кращі спортсмени були нагороджені грамотами, кубками і цінними призами, жінкам ми традиційно даруємо ще й квіти. Закупити призи та організувати справжнє свято для ветеранів із плавання нам допомогли наші партнери. Уже не один рік ми співпрацюємо із тернопільською броварнею «Опілля», яка ніколи не відмовляє нам у допомозі та радо йде назустріч, за що – щира подяка.

Крім цього, ми співпрацювали зі страховою групою «ТАС», а також фірмою «Veolia», торговим домом «Атріум», мережею магазинів «Спортландія», «Родина». Ми також їм вдячні. До слова, наших спонсорів ми також запрошуємо до участі у змаганнях, які традиційно проходитимуть в нас щороку. Крім цього, співорганізаторами змагань були управління сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міськради і департамент сім’ї, молоді, фізичної культутри і спорту облдержадміністрації, Федерація плавання Тернопільської області. Також хочу подякувати директору КДЮСШ №2 імені Юрія Горайського Андрієві Рибаку», - розповів Олександр Малашевський.

Всі учасники показали непоганий результат. У категорії 160-199 команда «Тернопіль Мастерс» посіла перше місце в естафеті у вільному стилі. У категорії 120-159 кращою стала команда головного управління нацполіції краю. Друге і третє місце посіли команди із Луганська та Чернівців. Крім цього, були індивідуальні запливи у різних стилях.

І навіть по завершенню змагань відпочивати тернопільським плавцям ніколи. Зараз команда із 14 чоловік із Тернополя готується до нових змагань – чемпіонату України серед ветеранів, який відбудеться  3-5 травня у Львові.

null

null

null

 

null

 

null

 

null

Лілія Лобур

Вибір читачів за тиждень

Відео