Віра Олександрович

Підприємець на Тернопільщині втратив 7 тонн пального і обладнання на 100 тисяч гривень (фото) 

Азс3

Нелегальну АЗС викрили працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Тернопільській області разом із співробітниками ДСР Національної поліції України в області. 

Сталося це 23 березня на виконання доручень Кабінету Міністрів у вказаній сфері, під час роботи спільної робочої групи правоохоронців, повідомили у місцевому управлінні Державної фіскальної служби. Тепер підприємцеві, який вдався до нелегальної торгівлі, буде несолодко.

Азс2
Азс2

У ході проведення заходів із протидії діяльності нелегальних АЗС наші працівники встановили факти реалізації дизельного пального на АЗС, що на території Тернопільського району, кажуть податкові міліціонери. У ході проведення заходів встановили: фізична особа-підприємець здійснює роздрібну торгівлю пальним без наявності відповідної ліцензії та застосування реєстратора розрахункових операцій (РРО). 

Врешті правоохоронці встановили систематичні факти реалізації дизельного пального цим підприємцем. У результаті - із незаконного обігу вилучили 6,8 тонн дизельного пального вартістю 210 тис. грн і обладнання АЗС вартістю 100 тис. грн.

Азс1
Азс1

Крім того, до правопорушника застосують фінансову санкцію у розмірі 500 тис. грн за порушення вимог Закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах та пального», уточнили у податковій міліції.

До слова, наразі правоохоронці збирають матеріали для притягнення порушника до відповідальності, згідно із вимогами діючого законодавства.

Фото надані Головним управлінням ДФС у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео