Віра Олександрович

Щоб встановити новий рекорд, житель Тернопільщини подолав понад 43 кілометри

Понад 43 кілометри лісами Київщини пробіг житель Хоросткова - 58-річний Василь Шевчук, встановлюючи ще один рекорд України.

Нагадаємо, «Терен» писав, що чоловік планував відзначитися у Пущі Водиці під час зимового трейлу Wild North Way у неділю, 6 лютого.

Від плану чоловік не відмовився. Про те, як наш земляк долав марафонську дистанцію – взимку і майже голяка, розповіли у сюжеті ТСН, що на каналі 1+1.

- Звідси і беремо, як то кажуть, - від природи, бігу, - відповів рекордсмен, коли 25-річний кореспондент, ледве встигаючи на ним, запитав, де Василь Шевчук бере сили для таких забігів. – Сонечко гріє. Чисте повітря…

У групі «Я люблю Хоростків ОТГ!» радо поділилися новиною про новий рекорд Василя Шевчука. Врешті він дійсно отримав свідоцтво про встановлення рекорду «Найдовша дистанція зимового забігу з голим торсом». Вручила його Лана Вєтрова, яка понад 10 років очолює Національний реєстр рекордів. За даними GPS-трекера судді з’ясували, що пробіг чоловік більше, ніж треба було - 43 км 430 м. І на це йому знадобилося 4 год. 50 хв.

«Терен» приєднується до вітань. Бажаємо земляку довгих років життя і чергових рекордів!

Скріншот з сюжету на каналі 1+1

Вибір читачів за тиждень

Відео