Що чекає тернополян на вихідних?

0

Пивний фестиваль, 7-й гаражний розпродаж та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

19 травня на вас чекає:

Пивний фестиваль пройде у Тернополі вже на цих вихідних 18-19-20 травня 2018 року в парку імені Т.Г. Шевченка. Для гостей заходу приготовлено безліч цікавих конкурсів, представлення кращих пивоварень України а також продаж пива та закусок. Детальніше що чекає на тернополян впродовж фестивалю, можна буде дізнатись вже на самому культурному заході.

Група Компаній «Джерман Авто і Терко Авто» запрошує на святкування дня кросовера! На гостей заходу чекають конкурси, розіграші призів та крутий тест-драйв. А ще, гість свята - богатир Василь Вірастюк. Свято відбудеться 19 травня, об 11:00 годині на території «Терко Авто Град»(вул. Об`їзна, 23). Вхід вільний.

Театральна студія «Третій Дзвінок» запрошує усіх на виставу «Пеппі Довгапанчоха» за мотивами сценарію М. Мікаелян. Ви познайомитесь із Пеппі та її друзями, побуваєте у школі фрекен Розенблюм, відвідаєте Цирк Дресированих Дітей, і взагалі весело проведете час. Вистава відбудеться 19 травня у приміщенні тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки. Початок вистав о 13:00 о 17:00. Вхід вільний, проте кількість місць обмежена.

Тернополян запрошують подивитись відверту комедію «Тестостерон, або Гормон кохання», яку покажуть у Тернопільському драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Початок – о 19:00. Квитки – у касі драмтеатру.

20 травня на вас чекає:

Пивний фестиваль пройде у Тернополі вже на цих вихідних 18-19-20 травня 2018 року в парку імені Т.Г. Шевченка. Для гостей заходу приготовлено безліч цікавих конкурсів, представлення кращих пивоварень України а також продаж пива та закусок. Детальніше що чекає на тернополян впродовж фестивалю, можна буде дізнатись вже на культурному заході.

Тернополян запрошують подивитись виставу «Сорочинський ярмарок», яку покажуть у Тернопільському драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Початок – о 19:00. Квитки – у касі драмтеатру.

Мешканці Тернополя зможуть долучитись вже до 7-го гаражного розпродажу. Відбудеться від 20 травня на Майдані Волі (вул. Шевченка, 16). Стара побутова техніка, різдвяні прикраси, книги, хенд-мейд речі, частини авто та ще багато іншого тернополяни зможуть як придбати так і продати на гаражному розпродажі. Виручені кошти підуть на купівлю авто для бійців АТО. У свою чергу, усі бажаючі зможуть приносити речі, які вже не потрібні їм для вжитку - таким чином допомогти доброю справою.

У рамках «КіноХвильки» на вул. І. Франка, 21, відбудеться триденний кастинг дітей віком від 8 до 10 років на головні ролі у фільмі «Довбуш» режисера Олеся Саніна. Усім охочим потрібно заповнити анкету учасника.

20 травня на міні-футбольних полях ТНЕУ починаючи із 10 години ранку  проходитиме уже VI Кубок серед ветеранів-аматорів із футболц  Тернопілля. Вхід - вільний.

20 травня в концерт-холі «Podolyany» відбудеться найяскравіша подія цієї весни – «Podolyany Fashion 2018».  Квитки можна придбати в холі ТРЦ Подоляни, в ЦУМі та магазинах жіночого та чоловічого одягу Andre Tan (2-й пов. ТРЦ Подоляни) а також на нашому сайті.

З 20 по 22 травня у Тернополі вже вдруге пройде Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення. Даний захід відбудеться у Палаці кіно(вул. Франка, 8). Вхід – вільний.

Цієї неділі, 20 травня громадська діячка та спортсменка Лілія Проць проведе традиційну ранкову РУХАНКУ в парку Шевченка. Захід відбувається щонеділі на острівку «Чайка». Початок о 10.00.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео