Спортзал, каналізування мікрорайону та креативний хаб: Чортків готує проекти на фонд регіонального розвитку

1539 (1)

Вже оголошено про проведення конкурсного відбору інвестиційний програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2022 році. Чортківська міська рада готує документи для подачі п’яти проектів. 

Чортків продовжує розвиватись відповідно до затвердженого Стратегічного плану розвитку на 2019-2026 роки та Стратегії розвитку Тернопільської області на 2021-2027 рр., як повідомляє Чортківська міська рада. Стратегічне бачення вирішення наболілих проблем міста, а саме заздалегідь виготовлені проектно-кошторисні документації на декілька важливих проектів дозволять Чорткову претендувати на залучення коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2022 році. Термін подачі проектів надзвичайно стислий, тож без вже готової документації встигнути взяти участь у ДФРР неможливо.

Відповідно до цьогорічних вимог Державного фонду регіонального розвитку Чортківська міська рада подаватиме п’ять проектів на фінансування:

  • Нове будівництво спортивної зали Чортківської спеціалізованої школи-інтернату №3 спортивного профілю І-ІІІ ступенів ім. Романа Ільяшенка Чортківської міської ради Тернопільської області по вул. Є. Коновальця, 13, в м. Чортків.
  • Будівництво спортивного комплексу на території Білівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Чортківської міської ради Тернопільської області по вул. Буракова, 34 у с. Біла.
  • Креативний ХАБ «Територія успіху».
  • Реконструкція каналізаційної мережі по вул. Залізнична, Середня, Січових Стрільців, Шопена, Стрімка, Замкова мікрорайону «Залізничний» в м. Чортків Тернопільської області.
  • Будівництво самоплинної зовнішньої мережі побутової каналізації для відведення стоків від індустріального парку «Chortkiv – West» в м. Чортків Тернопільської області.

Прийом інвестиційних проектів триватиме включно до 20 травня. Про результати оголосимо згодом.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео