Олеся Поліщук

Тернопільський студент здобув премію імені Івана Горбачевського

image007-7

Премію імені Івана Горбачевського, за вагомі досягнення в науковій роботі, здобув четвертокурсник  Тернопільського національного медичного університету Олександр Теренда.

Про це повідомили у прес-службі вишу.

Вручив відзнаку ректор ТНМУ Михайло Корда.

Лауреат університетської премії є кількаразовим дипломантом Міжнародного медичного конгресу студентів та молодих вчених, переможцем Всеукраїнської олімпіади з анатомії.

За час навчання опублікував 11 тез, написав 2 статті, а також брав участь в ІІ Міжнародному україно-німецькому симпозіумі з громадського здоров’я «Громадське здоров’я в соціальному і освітньому просторі – виклики в умовах реформування та перспективи розвитку» (2020 рік).

Крім того, кращими студентами медуніверситету стали:  у номінації «За відмінні успіхи у навчанні» - Ярина Тильчак, студентка п’ятого курсу стоматологічного факультету; у номінації «За активну громадянську позицію» - студентка шостого курсу медичного факультету Юлія Бандрівська; у номінації «За вагомі досягнення в розвитку культури» - студентка третього курсу медичного факультету Андріана Бучко. Відзнаку «За активну волонтерську діяльність» отримала студентка четвертого курсу медичного факультету Дарина Шандрук.

Також грамоти отримали і представники факультету іноземних студентів – Праджвал Тіппанавар Гангаппа (Prajwal Tippannavar Gangappa (IM 342)) та Шумаель Мохамед Кхан (Shumayel Mohammad Khan Athar (IM 430)) за активну участь у студентському самоврядуванні, проведенні онлайн конкурсу «Арт-галерея ТНМУ» під час карантину, участь у проекті «Ментор ТНМУ» і супровід студентів-іноземців, які є менторами першокурсників факультету іноземних студентів.

Цьогоріч у номінації «За вагомі досягнення у спорті»не було обрано нікого через карантинні умови і відсутність змагань, але ми впевнені, що у наступні роки ми матимемо чимало претендентів на цю нагороду.

Фото Миколи Василечка

Вибір читачів за тиждень

Відео