"Тернопільський Сірий" став благодійником року

Відомий тернополянин посів перше місце у рейтингу публічних осіб, які займаються благочинністю. У даному списку Сергій Притула "обійшов" першу леді Марину Порошенко та Святослава Вакарчука.

24 червня у Києві презентували третій випуск «Зеленої книги української благодійності – 2014». Дане видання є дослідженням благочинної діяльності в Україні за минулий рік.

Один із розділів «Зеленої книги – 2014» присвячений моніторингу публічного висвітлення та популяризації благодійності в Україні. У ньому представлені списки засобів масової інформації, благодійних організацій, публічних осіб та доброчинних акцій, які сприяють розвитку благодійного руху. В опитуванні взяли участь більш ніж півсотні експертів у різних сферах благодійності, волонтерства, державні та громадські діячі, журналісти і науковці з усієї України.

За результатами анкетування серед відомих публічних осіб, які особисто брали активну участь у благодійних акціях, перше місце експерти віддали ведучому Нового каналу Сергію Притулі. Він обійшов у рейтингу Марину Порошенко і Анжеліку Рудницьку (2 місце), та Святослава Вакарчука (3 місце).

Фото з офіційної сторінки Сергія Притули у Facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео