Оксана Бучко

Тернополян залучатимуть до правової активності

p33_morozovkirill10let

Про права та механізми їх захисту дізнаються тернополяни під час заходу «Юстиція – відкрита для людей». Проведуть акцію на Театральному майдані 11 серпня. Початок – об 11 годині.

Участь у заході візьмуть начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов та директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області Ірина Хондогій.

Під час дійства тернополянам розкажуть про правопросвітницький проект «Я маю право!», у якому залучають громадян до правової активності та правосвідомої поведінки. Також, місцевих жителів ознайомлять з онлайн-сервісами, пріоритетами діяльності Міністерства юстиції, впровадження ініціатив Мін’юсту на території області, створення при Тернопільській обласній державній адміністрації оперативного штабу, покликаного боротися зі спробами рейдерських захоплень земель та зібраного урожаю, а також про створення мобільних точок доступу у відділених населених пунктах Тернопільської області з питань правового інформування населення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео