Тернополянам на замітку: займаючись йогою, підтримаєте природну красу і досягнете гармонії з собою

2

Кращий засіб природного оздоровлення організму – йога. Ця система психопрактики допоможе зробити ваше тіло більш досконалим і дасть змогу досягти гармонії з собою і навколишнім світом. Але для того, щоб дана система принесла реальну користь, вона повинна стати, скоріше, способом життя, а не черговою фітнес-програмою. Адже йога, це не лише комплекс вправ, вона містить в собі глибоку філософію, що включає техніку релаксації, дихання і перебудову свідомості, насамперед.

Йога для краси – не вигадка, адже її здатність - покращення кровообігу. Завдяки правильним позам та рухам в тканини надходить більше кисню, що чудово позначається на стані шкіри, яка набуває тонусу, стає більш пружною і підтягнутою. Регулярне виконання вправ дозволяє зберегти молодість, запобігти появі ранніх зморшок і виникненню набряків.

Користь йоги для фігури полягає в тому, що вона сприяє зниженню маси тіла і зміцненню м'язової структури, при цьому тіло набуває гнучкості та ідеальних пропорцій. А кістки і сполучна тканина при цьому не страждає, адже рухи плавні без зайвих ривків. Тож у осіб, які практикують, спостерігається поліпшення постави і навіть ходи. При заняттях йогою відбувається стабільне, здорове, зниження ваги, усуваються застійні елементи, в тому числі і целюліт. Зменшується об'єм шлунка, що веде до зниження обсягів раціону.

Йога для душевної рівноваги – це систематичні медитації, що дозволяють досягти гармонії між тілесним і духовним, завдяки чому ті починають функціонувати максимально злагоджено. Також вони допомагають пізнати свій внутрішній світ і досягти душевної рівноваги. При заняттях йогою змінюється вектор мислення, розвивається цілеспрямованість, з’являється сила волі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео