Тернополяни відтепер можуть здійснювати SWIFT-перекази з телефону 

180179

Відтепер тернополяни можуть скористуватись новою функцією від «Приватбанку» – відправкою закордонних SWIFT-переказів через додаток у смартфоні. 

«Приватбанк» став першим в Україні банком, який зробив таку функцію можливою саме у мобільному додатку. У фінустанові наголошують, що SWIFT-перекази доступні клієнтам лише у оновленій версії мобільного банку «Приват24» для iOs та Android.

Банк прагне діджиталізації послуг. Нині ми робимо все, аби більшість функцій була доступна нашим користувачам у веб-версії та додатку, адже це допомагає економити їхній час, а також позбавляє клієнтів необхідності зайвий раз, пояснює  менеджер піару та комунікації «Приватбанку» Олександр Жильцов.

Щоб надіслати SWIFT-переказ до будь-якої країни світу, тернополянам треба зайти у меню «Сервіси», «Перекази» та вибрати «Swift». Відправити кошти можна у будь якій з понад 120 світових валют за повною так і скороченою формою. Для надсилання SWIFT-переказу можна скористатися як рахунком у валюті, так і гривневим рахунком. Комісія за SWIFT-переказ становить 12 доларів та 0,5% від суми переведення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео