Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині працюватиме вакцинальний автобус

Жителів громади запрошують отримати ліки та вакцинацію безпосередньо на місці

Вакцинальний автобус завітає до Шумської громади 25 квітня, з 9:30. Про це повідомили на сторінці Шумського центру сімейної медицини.

Розташування автобуса – на парковці біля адміністрації у Шумську.

Жителів громади запрошують отримати вичерпну консультацію про вакцинацію в дорослому віці від дифтерії, правцю та коронавірусної інфекції. За потреби та бажання отримати ліки та вакцинацію безпосередньо на місці.

Нагадаємо, вакцинальний автобус розпочав свою роботу на Тернопільщині 15 квітня. Вперше команда здійснила візит до Золотниківської громади. 

До слова, МОЗ України передало на Тернопільщину 4 автобуси Ankai для проведення вакцинальної кампанії проти COVID-19 та рутинної імунізації під час війни. Їх використовуватимуть для забезпечення та швидшого доступу до щеплення проти вакцинокерованих хвороб вразливим групам населення, маломобільним людям, переселенцям, людям похилого віку, а також тим, хто проживає у віддалених та важкодоступних районах.

Також, як повідомили у пресслужбі Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб, 21 квітня за сприяння представництва World Health Organization Ukraine за підтримки Європейського Союзу центр отримав кросовер Renault Duster.  

Фото Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб

Вибір читачів за тиждень

Відео