У Тернополі діти загиблих Героїв можуть безкоштовно навчатися у художній школі

Також безкоштовним є навчання в усіх музичних та спортивних школах міста

В рамках реалізації програм діти Героїв Тернопільської громади можуть безкоштовно навчатись у художній школі ім. Михайла Бойчука. Про це повідомив міський голова Сергій Надал.

Кожна родина Героїв, які живуть у Тернополі, буде під опікою громади. Важливою складовою програми «Діти Героїв Тернополя» є організація доступного і якісного освітнього процесу для діток. Зокрема у нашій художній школі діє відділення образотворчого мистецтва, де набирають дітей з 8 років та відділ художнього оздоблення текстилю, де можна розпочати навчання з 10 років. Корпуси школи знаходяться у трьох мікрорайонах міста: на масиві «Сонячний», у центрі та на Дружбі. Запрошуємо дітей наших Героїв з Тернопільської громади на безкоштовне навчання. Маємо допомагати нашим дітям розвивати свої таланти, захоплення та допомагати з організацією дозвілля, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Міський голова додає, діти Героїв Тернополя можуть безкоштовно навчатись в усіх музичних та спортивних школах міста.

У Тернополі на сесії міськради прийнято програму «Родини Героїв Тернополя».  Це програма підтримки і турботи про родини Героїв, які загинули на війні. Наша громада має підтримати ці сім’ї, захистити, допомогти. Війна і спільна біда нас об’єднує. Ми маємо продовжувати протистояти ворогу до перемоги. І турбуватися про родини тих, хто повернувся у рідне місто на щиті. Від імені Тернопільської громади я висловлюю підтримку рідним наших Героїв, які віддали своє життя за нашу країну, за нашу свободу і незалежність. Ми знаємо, що для вас це складний час. Ви втратили близьких людей, які були найближчими вам серцем і душею. Вони боронили свою країну, віддаючи власне життя.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео