Орест Сарматський

У Тернополі електронний квиток можна виготовити, не виходячи із дому

karta-1566x10802021 (Copy)

Подати анкету на виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» можна онлайн.

Як повідомляє пресслужба міської ради, після запровадження у Тернополі безготівкової форми оплати за проїзд у громадському транспорті та встановлення нових тарифів на послуги з перевезення пасажирів електричним і автомобільним транспортом, збільшилася кількість жителів міста, охочих оформити персоніфікований проїзний квиток «Соціальна карта тернополянина».

- У цей час активно виготовляють персоніфіковані картки і студенти-першокурсники тернопільських вищих навчальних закладів та учні. Через велику зацікавленість у виготовленні електронних проїзних квитків, які дають можливість сплачувати за проїзд у громадському транспорті Тернополя за найнижчим тарифом – 8 грн, в офісі ТОВ «Системний зв’язок» спостерігається велике скупчення людей. Тож, зважаючи на карантинні обмеження, закликаємо громадян, які зареєстровані або навчаються чи офіційно працюють на території Тернопільської міської територіальної громади, скористатися можливістю онлайн-подачі заявки для виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина». Зробити це можна на сайті «Портал тернополянина», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що під час оформлення онлайн-анкети оплата здійснюється безпосередньо на сайті у момент заповнення даних. Заздалегідь оплачувати не потрібно. Оормити анкету онлайн можуть представники категорій «Учнівська/Студентська» та «Звичайна». Через 25 робочих днів після оформлення анкети користувачу на вказаний в анкеті номер телефону надійде СМС-сповіщення про готовність електронного квитка. Щоб отримати готовий персоніфікований квиток в оператора (вул. В. Чорновола, 1), потрібно пред’явити документи, введенні при заповненні анкети. Соціальну карту тернополянина категорії «Пільгова» виготовити можна у ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола, 1) або у ЦНАПі м. Тернополя (вул. Князя Острозького, 6). Виготовлення пільгової картки є безкоштовним.

Як повідомляють у ТОВ «Системний зв’язок», в офісі працює також сервіс пришвидшеного виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина», завдяки якому жителі Тернопільської міської територіальної громади можуть отримати картку вже через два робочі дні після подачі документів та сплати вартості термінового виготовлення квитка. Послуга доступна для виготовлення «Соціальної карти тернополянина» категорій «Загальна», «Учнівська/Студентська», а також для повторного виготовлення квитків категорії «Пільговий».

Замовити пришвидшене виготовлення картки можна лише шляхом особистого візиту до оператора ТОВ «Системний зв’язок». Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео